Obtine Auditul Siteului tau

left_top_02left_top_01
right_bottom_02right_bottom_01

Inca nu crezi in potentialul pe care site-ul tau il poate avea ?

Uite acest grafic :

servicii seo

VIZIUNEA NOASTRA

Design inteligent
Echipa noastra de webdesigneri iti va crea un website care are un impact puternic asupra potentialilor clienti.
Mobile-friendly
Din moment ce Google a anuntat ca websiteurile care nu sunt mobile-friendly nu vor mai urca pe acest motor de cautare, noi dorim ca tu sa ai un website care urca. De aceea il vom face reponsiv la mobil.
Continut personalizat
Echipa noastra de copywriter va crea un continut personalizat pentru websiteul tau. Cuvintele sunt importante, iar noi cunoastem puterea acestora. Noi le vom folosi pentru a atrage vizitatori pe paginile tale.
internet marketing

Prezenta ta online

Imaginea afacerii tale este pe maini bune. Vom avea grija de fiecare aspect al acesteia si ne vom asigura ca vei avea parte de cele mai bune servicii din partea echipei Kywara.

servicii seo
algoritmi google
seo pentru afaceri
servicii seo

SEO inseamna optimizarea website-ului pentru algoritmii Google, astfel incat acesta sa fie clasat pe primele pozitii, atragand, implicit, mai multi clienti.

O campanie de SEO dureaza intre 6-12 luni, abia apoi se vad rezultatele adevarate pe care aceasta o are. Este imposibil ca din prima luna sa se vada rezultatele campaniei.

Pretul unei campanii de SEO difera de la nisa la nisa, de obiectivele stabilite si de rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Doar White Hat SEO, pentru a ne asigura ca websiteul tau nu va suferi penalizari.

Folosim cele mai bune tool-uri de pe piata, printre care SemRush, Moz, Screaming Frog.

Garantam ca, dupa o campanie de SEO de durata (minimum 6 luni), traficul de pe site si clasificarea acestuia pe Google vor creste semnificativ.

Studiu de caz

Aceasta aplicatie de harti mentale este foarte populara in intreaga lume, brandig-ul lor fiind realizat foarte bine. In cativa ani, au devenit populari in tari precum Canada, Mexic, SUA, UK.

Cu Mindomo, colaborarea noastra a inceput in februarie 2020. Prin serviciile SEO oferite, am reusit sa crestem traficul acestui website semnificativ, in doar 4 luni.

Ce am facut?

1. Detectarea problemelor pe care websiteul le avea

La inceputul colaborarii, Mindomo avea sanatatea site-ului scazuta, la sub 80%. In prezent, a ajuns la peste 90%. Acest lucru s-a reflectat si in trafic.

2. Optimizare si scriere continut

Am scris articole si pagini special facute pentru Google, pentru a-l indexa cat mai repede si pentru a-l urca.

3. Off page SEO

Prin optimizarea siteului off page, am scos backlinkurile negative si toxice, care ii afectau clasificarile pe Google. Apoi, am reusit sa introducem backlinks mai bune, care nu erau spammy, reusind, astfel, sa clasificam website-ul in top 30 pe mai multe cuvinte cheie, cu o competitie de +80%.

servicii seo profesionale
mindomo progres

Provocari

Vom analiza traficul pe care il ai si iti vom trimite o analiza. Fiecare platforma pe care o folosim pentru SEO, pentru siteuri de prezentare sau magazine online si retele sociale este profesionala si, mai mult, a fost testata de-a lungul anilor. Noua ne plac provocarile si, pentru noi, totul este posibil. Doresti un website cu efecte speciale ? Sau cu elemente care se misca ? Acest lucru nu este o problema pentru web designerii nostri !

Conexiuni

Fiecare serviciu este conectat cu celelalte. Prin asta dorim sa spunem ca este imposibil sa ai un site web fara imagini sau content super. Intre timp, este imposibil sa cresti pe Google fara SEO si social media marketing. Deci fiecare dintre ele este ca o piesa de puzzle, care te va ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit. Creat atat pentru afacerile mici, cat si pentru cele mari, serviciile noastre web sunt alegerea potrivita pentru tine.

Imaginea online

Fie ca doar ce ai inceput afacerea sau o ai de ceva vreme, acesta este timpul perfect pentru a avea ceva care sa te reprezinte in mediul online.
Un website professional este lucrul de care ai nevoie. Dezvoltatorii nostri vor transforma imaginea ta online in ceva pe care competitia o va invidia. Exista nenumarate tipuri de websiteuri. Printre cele mai populare, sunt : site-uri de prezentare, magazine online si marketplace.