Despre noi

Inca de mici, ne intrebam cum urca site-urile in Google. Care sunt factorii? De ce unele site-uri sunt mai sus si altele mai jos ? Am aflat in curand raspunsul. In 2016, odata cu primul nostru client, am inceput povestea noastra in SEO si Internet Marketing. Desigur, la inceput era greu, site-ul nu urca asa de rapid cum se astepta clientul. Insa in doar 6 luni, am reusit sa aducem site-ul pe prima pagina de pe Google. Am invatat cum sa optimizam corect un website de prezentare, reusind sa ii triplam cifra afacerii. De atunci, am avut numeroase proiecte la care am lucrat si pe care le-am finalizat cu succes. Mai mult, ne-am gandit sa transmitem cunostintele noastre mai departe, pentru a ajuta cat mai multa lume.

PROIECTE
140
+
CLIENTI
50
+
right_bottom_02right_bottom_01
mindomo
fast&smart
bubbahead
energy club
Organizare
Ne organizam foarte rapid, reusind sa cream strategii profitabile pentru afacerea ta in cel mai scurt timp.
Creativitate
Punem in evidenta afacerea ta printr-o campanie plina de creativitate. Altfel spus, vom inova, prin afacerea ta, nisa din care faci parte.
Experienta
Experienta noastra de peste 4 ani in domeniul marketingului digital iti va aduce afacerea in top 10 din Google, dar iti va mari si cifra afacerii prin reclamele de pe Facebook si Instagram.
left_bottom_02left_bottom_01
right_bottom_02right_bottom_01

Cursuri

cursuri seo

Avand o experienta de peste 5 ani, ne-am decis si sa predam SEO! Participa la cursurile noastre interactive si axate pe practica pentru a descoperi cele mai noi trenduri din lumea internetului. Profesorii nostri te vor invata in timpul orelor tot ce trebuie sa stii pentru a-ti promova afacerea la nivel local, national si international. Cursurile sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme.