Cel mai cool

Curs de Marketing Online

Un curs de marketing online adevarat. Fie ca esti incepator, intermediar sau avansat, mereu exista o cale sa iti imbunatatesti abilitatile. Adevarul este ca ne-am saturat. Ne-am saturat de oamenii din marketing care nu sunt profesionisti. Mai mult, cea mai rea categorie este cea a neprofesionistilor care nu stiu sa predea. Dar ca sa predea, ar trebui sa stie cu ce se mananca acest domeniu. Afla acum secretele de la oameni cu peste 5 ani de experienta!

Cursuri Online

Cursurile vor avea loc online. Vei putea invata de acasa, deci. Tot ce trebuie sa ai este un calculator si o conexiune la internet si putem incepe oricand.

Metode interactive

Te-ai plictisit de educatia formala? Si noi. De aceea, datorita experientei pe care o avem, ne-am dat seama cum sa facem cursurile interactive, astfel incat tu sa inveti din mers.

Programa cursului

  1. WordPress

Pentru a sti sa te promovezi, iti trebuie intai un website. Cum sa promovezi ceva inexistent? Deci, la inceputul sedintelor, vei avea parte de construirea unui website in WordPress, pentru a deprinde cunostintele fundamentale, dar nu numai.

In primul rand, vei invata cum sa creezi un site, de la instalare la finisaj. Daca ai deja un website la care vrei sa lucrezi, este perfect! Daca nu, te vom invata si cum sa cumperi domeniul si gazduirea. Apoi, vom lucra cu cele mai populare buildere din WordPress (desi toate sunt cam la fel, exista mici diferente intre ele; odata ce inveti sa folosesti un builder, restul sunt apa de ploaie).

De asemenea, vei dobandi si cunostinte de baza de HTML si CSS. Si spre deosebire de alte agentii, te invatam si sa instalezi un plugin (modul).

2. Copywriting

SEO este despre continut. Atat pentru utilizatori, cat si pentru Google. De aceea, trebuie sa detii cunostinte de copywriting, pentru a face continutul site-ului tau cat mai atragator pentru ambele parti.

In urma acestui curs, vei dobandi cunostinte solide de copywriting in domeniul SEO-ului. SEO Copywriting este o ramura aparte a acestui domeniu, care trebuie tratata cu grija.

3. SEO

In sfarsit, cursuri de SEO adevarate. Vei invata ce inseamna meta titlurile, meta descrierile, URL-urile. Mai mult, vei invata ce module sa folosesti, cand sa le folosesti, ce inseamna SSL si cum se implementeaza.

Pe langa acestea, cele mai bune practici de SEO, care au fost deja testate de noi, nu iti vor fi straine. De ce este important sa implementam un blog? Ce sunt backlinkurile? Pentru a afla, suna-ne.

La sfarsitul cursului, te vei putea angaja ca SEO specialist. Si nu te teme, vei sti mai mult decat 50% dintre cei care lucreaza deja in domeniu.

4. Facebook si Instagram (Organic)

Niciun curs de marketing online nu este complet fara aceasta parte. In cadrul acestei parti, vei reusi sa creezi o campanie de Facebook si Instagram in mod organic, fara Ads, desi vom ajunge si la aceasta parte.

Fiecare parte a marketing-ului are frumusetea sa, reusind sa aduca un numar cat mai mare de clienti per total. Aceste doua platforme fac parte dintre platformele de top din lume, pe care oamenii se afla zilnic. Desi putem sari peste acest curs, iti recomandam sa nu. Chiar vrei sa lipsesti de pe retelele sociale?

Sfat: pentru o campanie de succes, creeaza o comunitate.

5. Ads

Poate cea mai rapida metoda de a atrage noi clienti este prin Ads. Aceasta este ultima parte a cursului. Pentru a deveni un marketer de succes, trebuie sa cunosti toate partile marketing-ului online.

Prin acest curs, ne propunem sa te invatam si sa iti dezvoltam abilitatile de marketing, negociere si abilitatile tehnice. Vom crea campanii de la 0 si le vom imbunatati (daca exista) pe cele existente.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trainerii